In een gevangentoren slapen zonder dat je ook maar iets fout hebt gedaan. Voor slechts €205 per persoon pak jij deze unieke ervaring mee! Geniet van deze suite aan zee met prachtig uitzicht en bubbelbad.

De Gevangentoren Suite

Wakker worden met een uitzicht over zee, ontbijten op het balkon en na een een dag vol strandwandelingen heerlijk opwarmen in het bubbelbad; de luxe Gevangentoren Suite in Vlissingen is de perfecte plek voor een romantisch uitje met je geliefde. De suite is – zoals de naam al doet vermoeden – gevestigd in de historische gevangentoren van de Zeeuwse havenstad en is uitgerust met een groot kingsize bed, een flatscreen en een ruime badkamer met douche en bubbelbad. Let op: in verband met de huidige coronamaatregelen is het restaurant tijdelijk gesloten.

Weekendje Vlissingen

Eindeloze stranden, een prachtig duingebied en historische stadjes vol gezelligheid; geen wonder dat Zeeland een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland is! Stap in de auto en maak een roadtrip naar het sfeervolle Vlissingen voor een heerlijk weekendje uitwaaien aan de kust. Vanuit deze luxe suite sta je zó op het strand voor een romantische wandeling langs de branding en bij diverse restaurants in de omgeving kun je een lekker diner bestellen om samen van te genieten..

screenshot van de deal

Screenshot van deal