Ik krijg er maar geen genoeg van! Ik heb weer eens een geweldige last-minute deal voor je gevonden naar het minder populaire maar net zo prachtige Agadir!

Agadir is niet te vergelijken met andere plekken in Marokko. Het is, sinds de wederopbouw in de jaren zestig, Marokko’s belangrijkste bestemming voor zon, zand, pubs en…pizza. Aangelegd als een groot raster van stadsstraten, omgeven door ruime woonwijken. Aan het strand komt Agadir tot leven met een verfrissend gevoel van ruimte. Ten zuiden van de witte jachthaven, liggen er prachtige zandstranden waar je wel 300 dagen per jaar genieten van het overheerlijk zonnetje! Met gemiddelde temperaturen van 20 graden zit je er heerlijk te genieten, ver weg van het koude Nederland.

Op 23 januari vertrek je al met Transavia vanuit Amsterdam naar Agadir Almassira. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 7.4 beoordeelde Residence Igoudar, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit top beoordeelde 2-sterrenhotel is centraal gelegen  en beschikt over o.a. een zwembad en gratis WiFi. In de omgeving liggen verschillende winkels, bars en restaurants op loopafstand. Jouw kamer is basic uitgerust met alle nodige gemakken, inclusief kitchenette en eigen bad & toilet.

Ik adviseer je snel te boeken, voordat iemand anders er met jouw last-minute deal vandoor gaat!

shutterstock_241613281

Boek nú deze super deal! Meer van dit soort deals!

Knipsel_Agadir

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)