Pop-up glamping op de Veluwe

Dit is pas kamperen!

  • Boekingskosten Geen!
  • Toeristenbelasting €1,10 p.p.p.n.
  • Waarborgsom €65
  • Slechts tijdelijk beschikbaar!
Holidayguru tipt 23.10.20 tot 26.10.20
P.p. vanaf € 125,-

Gloednieuw en maar tijdelijk beschikbaar! Op de Veluwe kun je dit jaar uniek overnachten in een super gave pop-up tent. Een tent? Ja, zeker! Eentje die van álle gemakken voorzien is en voor een hele bijzondere ervaring zal zorgen. Boek een weekendje weg voor maar €125 per persoon!

Glamp Outdoor Camp Veluwe

Je verblijft in een luxe vakantietent midden op de Veluwe bij Glamp Outdoor Camp Veluwe. De pop-up tenten hebben een houten vloer, een fantastisch uitgeruste slaap- en woongedeelte, een keukentje met koelkast en ook is er een eigen douche en toilet aanwezig. Plof neer in een van de zitzakken of geniet van de rust op het terras met een kopje koffie. Kamperen is nog nooit zo luxe geweest!

Veluwe vakantie

Omringd door bomen, bos, rust en stilte ligt deze bijzondere glamping op de Veluwe. De Veluwe is perfect voor als je een ontspannen uitje wilt in de natuur. Maak een mooie wandeling of fietstocht door het wonderschone natuurgebied en wie weet spot je wel een zwijntje of een van de vele damherten. Ik weet zeker dat je helemaal uitgerust bent na deze break!

screenshot van de deal

Screenshot deal