Dit is leuk! Ben je op zoek naar een lekker uitje in de natuur? Deze glamping in de Sächsische Schweiz is echt té schattig! Slaap in een luxe safaritent met uitzicht op het hoogste kasteel van Duitsland en midden in het Nationaal Park Sächsische Schweiz! Deze unieke overnachting boek je al voor slechts €43,50 per persoon.

Glamping in de natuur

Tijdens deze unieke overnachting slaap je in een luxe safaritent midden in het Nationaal Park Sächsische Schweiz. De tent staat op een privéterein waardoor je in alle rust en privacy van de prachtige omgeving geniet. De tent beschikt over een heerlijk king size bed, elektriciteit, een zithoek en een warme kachel. Sanitaire voorzieningen liggen direct naast de tent en zijn te gebruiken wanneer je maar wilt. Wel zo handig. 😉

Weekendje Sächsische Schweiz

Wakker worden en gelijk vanuit je bed genieten van een waanzinnig uitzicht op Vesting Königstein, het hoogste kasteel van Duitsland! Je slaapt namelijk in het Nationaal Park Sächsische Schweiz waar je naar hartelust kunt wandelen en zelfs klimmen op de stijle rotswanden in dit bijzondere gebied. Bekijk hier meer leuke dingen om te doen tijdens een vakantie in de Sächsische Schweiz.

screenshot van de deal

Screenshot deal