Ben je op zoek naar een goedkope vakantie in de Algarve? Dan heb ik voor jou een hele goedkope vakantie gevonden. Niet 1, 2 maar gelijk 14 dagen genieten in de Algarve voor een ongelofelijke bedrag van maar €146 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Boeken doe je deze reis op de website van Expedia.nl waar je trouwens heel veel citytrips makkelijk en goedkoop kunt boeken.

Goedkope strandvakantie in de Algarve

Voor deze vakantie in de Algarve vertrek je op 6 mei vanuit Maastricht met Ryanair naar Faro. Na aankomst raad ik je aan om een auto te huren zodat je de komende 14 dagen je makkelijk van A naar B kunt verplaatsen. Ja verblijft namelijk in het 3 sterren en met 71% beoordeeld: Hotel Avenida Praia. Wel een mee basic hotel maar daarvoor bij het strand gelegen zodat je elke ochtend kunt beginnen met een ontbijtje op het strand.
Het hotel is gelegen in Portimao wat om ongeveer een uurtje van de luchthaven ligt, hier geniet je van heerlijke temperaturen, lekker eten, de Portugese cultuur, de taal en meer! En dat allemaal tegen een ongelofelijke prijs van maar €146 per persoon!

De Beschikbaarheid is wel beperkt! Dus ik raad je aan echt zo snel mogelijk te boeken! Je hebt hier echt een hele geweldige deal. Gewoon 14 dagen genieten van het strand voor de prijs van een weekendje zeeland! Ik wens je in ieder geval al veel plezier

Artikelbild_Algarve_Kueste_Blumen_Strand

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

algarve direct aan het strand

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)