Goedkope vakantie Cyprus in goed hotel

Voor slechts €337 heb je al retourvluchten, transfers en verblijf met ontbijt

  • Hotel Altinkaya
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer inclusive
slechts € 337,-

Jij moet zeker een keertje naar Cyprus gaan! Wist je dat Cyprus (volgens de Griekse mythologie) het eiland van Aphrodite is, de godin van de liefde en schoonheid? Je ziet daarvan veel terug op Cyprus, dus laat je betoveren door de schoonheid van dit eiland! Verblijf acht dagen op goddelijk Cyprus vanaf €337 incl. vlucht, transfer en *** hotel met zwembad! Hier staat ook heerlijk ontbijt voor je klaar s’ochtends!

Cyprus

Altinkaya Hotel

Het Altinkaya Hotel biedt een restaurant op het dak, een restaurant binnen, twee zwembaden met zoet water, een bar én een bbq-plaats bij het zwembad. Ook geniet je iedere ochtend van een heerlijk ontbijt. De stad Kyrenia ligt op 1 km van het resort (net als het strand), het mooie dorp Altinkaya – bekend van de 13e eeuwse abdij die er te vinden is – ligt op 1,5 km en het bekende Lara-beach is in 15 autominuten te bereiken. Het hotel wordt fantastisch beoordeeld op Zoover met 8.7 punten.

Cyprus

Vakantie Cyprus

Ga op verkenningstocht op het zonnige eiland Cyprus! Op het vakantie-eiland in de Middelandse Zee is het nagenoeg het hele jaar door lekker weer. Wist je trouwens al dat het eiland geografisch gezien bij Azië hoort? Cyprus leent zich verder perfect voor een zonvakantie, maar het is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers. Bekijk hier de Petra Trou Romiou, oftewel de rots waar volgens de Griekse mythologie de godin Aphrodite is geboren. Verder is de antieke stad Kourion is absoluut een bezoek waard! Geniet ook van de Cypriotische keuken: er staan gerechten op het menu die hun oorsprong vinden in de Griekse of Turkse keuken.

Cyprus

screenshot van de deal

Screenshot deal