Wow! Een geweldig goedkope vakantie Gran Canaria

Inclusief vlucht, transfer en goed verblijf

  • Hotel Duna Golf
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
slechts € 282,-

De zon gaat schijnen met deze deal! Ik heb namelijk een goedkope vakantie Gran Canaria voor je gevonden! Eind augustus stap je in het vliegtuig op weg naar de Canarische Eilanden en overnacht je in een goed appartement. En het allerbeste is dat het maar €282 kost! Boek hier je vakantie.

Goedkope vakantie Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Next stop: Gran Canaria! Je gaat de Canarische Eilanden bezoeken en dan wel het prachtige Gran Canaria! Dit eiland van vulkanische oorsprong is de perfecte get-away! Het eiland staat garant voor het hele jaar door zon en combineer dat met heldere zeeën en Spaanse tapas en je vakantie is compleet! Tevens barst het eiland van de mooie natuur en kun je er dus heerlijk op uit gaan. Naast de welbekende zandstranden kun je tijdens je vakantie ook een cultureel bezoekje brengen aan de Cathedral of Santa Ana of van de glijbanen af gaan in Aqualand Maspalomas. Hier lees je al mijn tips voor Gran Canaria.

Duna Beach Hotel Gran Canaria

Duna Beach Hotel

Je verblijft in één van de bungalows van het Duna Beach Hotel. Het bungalowcomplex ligt vlakbij de indrukwekkende zandduinen van Maspalomas. Rond het hotel bevinden zich vele restaurantjes, bars en ander uitgaansvertier. Ook het winkelcentrum ligt op loopafstand. Bij het hotel kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen. Wie een auto huurt, kan deze bij het hotel kwijt. Je verblijft in een bungalow met woonkamer en keuken. Aan het zwembad kun je heerlijk zonnen met op de achtergrond het geruis van de palmbomen. Op Tripadvisor krijgen de bungalows een goede score van 3.5 van de 5 punten.

Goedkope vakantie Gran Canaria

screenshot van de deal

Screenshot van de Gran Canaria vakantie