slechts 189,- €

Engeland heeft veel meer te bieden dan alleen Londen! Verken de prachtige omgeving van het zuiden van het land in het oude graafschap Kent, inclusief overtocht per ferry voor jou en je auto, overnachtingen met ontbijt in een goed hotel en toegang tot Hever Castle en Leeds Castle en hun tuinen boek je deze deal al vanaf €189!

20-5engeland-brug

Het graafschap Kent is een indrukwekkende streek in het zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk, bekend om haar prachtige tuinen en kastelen. Ook de natuur is er indrukwekkend! Kent staat niet voor niets bekend als ‘The Garden of England‘. Hever Castle en Leed Castle zijn beide prachtige kastelen met weelderige tuinen en kennen een koninklijk verleden: in het ene bracht Anne Boleyn haar jeugd door, in het andere kasteel woonden in de loop der eeuwen maar liefst 6 Engelse koninginnen! Deze regio is dus de ideale bestemming voor een vorstelijke vakantie in het zuiden van Engeland.

Je verblijft in het Best Western Manor Hotel***. Het hotel, dat door een familie gerund wordt, ligt op 5 kilometer van het centrum van Gravesend. Het vormt de ideale uitvalsbasis om kastelen in de omgeving te bezoeken. ’s Morgens geniet je van zelfgemaakte jam bij het ontbijt en ’s avonds is er de gelegenheid om een drankje aan de bar te drinken of aan te schuiven in het Manor Roast Restaurant, dat tevens over een goede wijnkaart beschikt. Parkeren en wifi zijn uiteraard gratis. Op Trivago krijgt dit hotel een goede beoordeling van 79/100.

20-5engeland-featured

Op naar Engeland! Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

 

screenshot van de deal

20-5engeland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)