Yeah! I love Gran Canaria! Het is hier prachtig! Heb je dat zelf nog nooit gezien, is dít jouw kans om het een hele week lekker te gaan ervaren, incl. vlucht en goed all-inclusive hotel voor een te gekke €260! Wat wil een mens nog meer?! 😀

Gran Canaria ligt in het hart van de Canarische archipel en is het op twee na grootste eiland. Met 710.000 bewoners is het één van de dichtstbevolkte eilanden en het heeft meer dan de helft van het totaal aantal bewoners van de archipel. Met een prachtige, 236 km lange kust heeft Gran Canaria ongeveer 160 stranden waar je heerlijk kunt genieten. In het noorden vindt men vooral steenstranden terwijl het zuiden mooie zandstranden biedt, waarvoor de meeste toeristen komen. Op sommige stranden zoals Playa del Inglés en Maspalomas, die kilometers lang zijn, zijn tal van hotels, bars, restaurants en clubs te vinden.

Tijdens jouw lekkere vakantie zal je all-inclusive verblijven in het met een 8,2 beoordeelde Hotel Servatur Waikiki. Dit 3-sterrenresort beschikt over o.a. 2 restaurants, een bar/cafe en zwembad. Hotel Servatur Waikiki ligt bij Playa del Ingles in een levendige omgeving met verschillende restaurants, winkeltjes en uitgangsmogelijkheden in de buurt.

Op 27 februari vertrek je vanuit Amsterdam met Arkefly naar Las Palmas. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het hotel, waarna je overheerlijke week in Gran Canaria gaat beginnen!

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Spain_CanaryIslands_001

Boek nu deze deal! Meer Canarische Eilanden!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-02-20 11.10.17

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)