’s Ochtends wakker worden in de frisse ochtendlucht van de Griekse eilanden. ’s Middags lekker aan het zwembad of het strand liggen en ’s avonds wat gezellige bars en winkeltjes bezoeken. Klinkt dit programma je goed in de oren? Lees dan snel verder, want ik heb een geweldige deal gevonden naar Griekenland, nu 7 dagen genieten voor maar €212! 

Vertrekken doe je op 07 mei vanuit Amsterdam. Je vliegt vanaf Schiphol met Arkefly naar Kos, waarvandaan je per transfer naar het hotel wordt gebracht. In het 3,5 sterren en met een 8.2 beoordeelde Sunshine hotel kun je o.a. genieten van een bar/cafe, een buitenzwembad en een zonneterras. Ook is het hotel aan het strand gelegen.

Heb je genoeg van je witte huid? Kan je het echt even gebruiken om te ontspannen? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt!

Insel Kos Griechenland Bucht Kefalos Meerblick türkis

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Kos

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)