Op de 1 of andere manier is het moeilijk om echt goede Griekenland deals te vinden. Dat terwijl Griekenland juist een super mooi land is. Om goede deals te vinden moet je af en toe net over de grens gaan naar Duitsland. Daar vind je echt goede Griekenland deals. Zo heb ik op de website van Tropo (Grote Duitse reisaanbieder) een 7 daagse reis naar Griekenland gevonden inclusief half pension voor maar €274 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Omdat het hier om een Duitse reisaanbieder gaat is de website ook in het Duits. Ik raad je daarom aan om google chrome te gebruiken want deze kan de website helemaal voor je vertalen. Let er trouwens ook op dat je deze reis niet met Ideal kunt betalen. Je betaald per creditcard.

Vertrek is op 7 of 8 mei vanuit Dusseldorf Weeze. (Net over de grens met NL) waar je met Ryanair richting Griekenland zult vliegen. Na aankomst moet je zelf richting je hotel gaan want er is hier geen transfer inclusief. Je zou een taxi of een bus kunnen nemen die je naar/richting je hotel brengt.
Je verblijft in het 4 sterren Lagomandra Hotel en Spa op basis van half pension en het hotel is met een wat met bijna 94% word aanbevolen door de mensen die hier al eerder zijn geweest. Het hotel ligt op 150 meter van het strand en heeft natuurlijk ook een geweldig zwembad. Je zult hier een geweldig en vooral relaxende tijd hebben omdat het al heerlijk weer is (24 graden) en je gewoon lekker kunt genieten van 7 dagen helemaal niets doen.

Artikelbild_Griechenland_Skiathos

Hier ga je naar deze deal

 

Tropo Griekenland deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)