In deze 10-daagse rondreis door Griekenland kom je in aanraking met alle facetten van dit prachtige land. Je begint en eindigt je rondreis in Athene en geniet ondertussen van een reis vol historie, cultuur en zon!

22-3griekenland-athene

Van het kosmopolitische Athene met zijn rijke cultuur en geschiedenis, reis je via de Peloponnesos met zijn prachtige stranden en kuststadjes door naar de ruïnes van het klassieke Olympia en het prachtig gelegen Delphi. Uiteindelijk eindig je weer in Athene, waar je je nog verder kunt onderdompelen in de cultuur van deze stad en kunt genieten van de heerlijke Griekse keuken. Wil je tijdens de reis ergens in het prachtige landschap uitstappen? Geen probleem: met de huurauto die bij de reis is inbegrepen heb je alle vrijheid. Tijdens de reis verblijf je in 4 verschillende uitstekende hotels, iedere ochtend inclusief ontbijt! Voor meer informatie over het programma en de hotels kun je hier terecht.

22-03griekenland-delphi

 

Wil jij in alle vrijheid het prachtige Griekenland ontdekken? Boek dan snel want de beschikbaarheid is beperkt!

Bekijk nu deze deal

22-03griekenland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)