Wat een deal! Heerlijk genieten vanuit een goed beoordeeld villacomplex van de heerlijke zon op prachtig Corfu…Pak je biezen -we gaan!

Corfu is schitterend. Bergen domineren de noordelijke helft van dit eiland waar de kusten steil en dramatisch kan zijn en waar je net zo goed kunt genieten van het rustige platteland, wat meer landinwaarts waar statige cipressen verrijzen boven de olijfgaarden. Met een azuurblauwe zee, romantische baaitjes met kiezelstrandjes, groene heuvels en veel zon is dit een overheerlijke bestemming. Dit zie je vooral terug in de sterke ontwikkeling langs sommige stranden, vooral langs de noordelijke kust. Dit eiland is ‘up and coming’, en terecht!

Je zult verblijven in het met een 7,8 beoordeelde Villa’s Metel, een 3-sterren villacomplex in een groene omgeving waar je heerlijk tot rust komt en kunt genieten van al het moois om je heen. Dit complex ligt op korte afstand van het strand en beschikt o.a. over gratis airconditioning, een zwembad, en jacuzzi. Jouw appartement is voorzien van alle nodige gemakken, inclusief keuken en badkamer met ligbad.

Op 18 mei 2015 vertrek je vanuit Amsterdam naar Corfu met Transavia. Bij aankomst wacht jouw transfer je op om je naar jouw appartement te brengen. Je gaat het hélemaal meemaken!

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Greece_Corfu_015

Boek nu deze deal! Zo kom je makkelijk op Schiphol!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Knipsel_corfu

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)