Reis van het noorden naar het zuiden van Thailand

Inclusief retourvluchten, twee binnenlandse vluchten, hotels, ontbijt en een compleet programma!

 • Luchtvaartmaatschappij Emirates
 • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1998,-

Met deze unieke rondreis reis jij van het noorden naar het zuiden tijdens deze vakantie Thailand en ontdek jij in 21 dagen de wonderen van die prachtige land! Naast verschillende excursies en een uitgestippeld programma, zal je ook nog genoeg tijd hebben om op je eigen houtje de bezienswaardigheden te bezoeken die je interessant lijken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de overnachtingen en vervoer, dit is allemaal al geregeld! Zo zitten er bijvoorbeeld ook twee tijdbesparende binnenlandse vluchten in het pakket! De complete informatie van de rondreis vind je hier.

Strand van Ko Samui

Een korte beschrijving van de rondreis door Thailand

Na aankomst op de luchthaven van Bangkok zal je meteen doorvliegen naar Chiang Mai. Vanuit een comfortabel hotel is het nu eerst tijd voor ontspanning na de lange vluchten. Bezoek bijvoorbeeld het heiligdom Doi Suthep, of neem een duik in het zwembad van het hotel. Dag drie van de reis kan je ook nog helemaal zelf indelen. Op dag vier begin je aan een tweedaagse wandeltocht waar je veel zal leren over de bergvolken. Je overnacht in een simpele hut, wat een ervaring! De volgende dag maak je de wandeling af en wordt je weer terug gebracht naar je hotel in Chiang Mai. Hier geniet je weer van een vrije dag. Op dag 7 vertrek je met de trein naar Phitsanuloke, een prachtige treinreis van maar liefst 7 uur. De volgende dagen bezoek je Sukhothai en Kanchanaburi, voordat je op dat 11 weer naar Bangkok vliegt. De rest van de reis bezoek je onder andere nog de prachtige stranden van Koi Samui en Khao Sok, waardoor je naast prachtige bezienswaardigheden ook nog genoeg tijd hebt om van de prachtige stranden te genieten! Voor het complete programma van deze rondreis kijk je op Sawadee.

Olifant in Thailand

Verblijf en vervoer tijdens de rondreis

De overnachtingen tijdens deze rondreis door Thailand zullen erg divers zijn. Het ene moment slaap je in een prachtig resort met zwembad, en het volgende overnacht je traditioneel bij de lokale bevolking in een soort van boomhut. Verder zal het vervoer tijdens deze rondreis bestaan uit binnenlandse vluchten, treinreizen en een privé busje. Het eiland Ko Samui bereik je per boot. Een echte rondreis om jaloers van te worden, je zal alles mee gaan maken! Kies de juiste maand om Thailand te bezoeken met mijn beste reistijd voor Thailand overzicht!

Drijvende markten in Thailand

 • Unieke rondreis van Noord- naar Zuid-Thailand van 21 dagen
  • Goedkoopste reisperiode: in de zomervakantie van 8 t/m 28 juli 2018
  • Reisduur: 21 dagen
  • Bestemming: Thailand, van Noord tot Zuid
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Emirates
  • Hotels: verschillende overnachtingen tijdens de rondreis
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Boekingskosten: verschilt per aantal deelnemers
  • Prijs: Slechts €1998 per persoon voor deze complete rondreis!

screenshot van de deal

screenshot deal Thailand