Ontdek Vietnam tijdens gezellige groepsreis

Inclusief vluchten, transfers, hotels met ontbijt en excursies!

Holidayguru tipt 04.01.20 tot 19.01.20
P.p. vanaf € 1465,-

Weinig landen zijn zó veelzijdig als Vietnam. Ontdek de mooiste highlights van dit land – van het hectische Hanoi tot het sprookjesachtige Halong Bay – tijdens een groepsreis van Shoestring. In een kleine groep reis je in twee weken door Vietnam. De retourvlucht, de transfers, hotels en diverse excursies zijn bij deze reis inbegrepen. Er zijn verschillende data – met gegarandeerd vertrek! – mogelijk.

Halong Bay Vietnam

Groepsreis Vietnam

Tijdens deze rondreis ontdek je in een groep van 4 tot 24 reizigers de hoogtepunten van Vietnam. Twee weken lang reis je door dit fascinerende land en maak je onder meer excursies naar Ha Long Bay en Ho Chi Minh City. Deze aanbieding is inclusief vluchten, (boot)transfers, treinreizen, hotelovernachtingen, ontbijt en enkele excursies. Daarnaast kun je nog optionele excursies bijboeken.

Vakantie Vietnam

Highlights Vietnam

Wat is er in Vietnam allemaal te zien en te beleven? Heel veel! Bewonder het prachtige Ha Long Bay tijdens een boottocht, verken het drukke Ho Chi Minh City en ga snorkelen of duiken bij Whale Island. En dat is nog maar het begin! Bekijk het volledige programma om meer te weten te komen over deze reis naar Vietnam.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal