Waanzinnige groepsrondreis Java & Bali

inclusief vluchten, hotels, transfers, reisbegeleiding & excursies

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten €25
  • CO2 compensatie Inclusief
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Geschikt voor soloreizigers Singlereizen
Holidayguru tipt 05.09.20 tot 20.09.20
P.p. vanaf € 1424,-

Een reis door Indonesië; dit wordt een vakantie om nooit te vergeten. Uitgestrekte stranden, woeste vulkanen en indrukwekkende cultuur, maar dan allemaal in één geweldige kleinschalige groepsrondreis. In een periode van 16 dagen maak jij een ontdekkingstocht langs alle hoogtepunten van dit geweldige land. Daarnaast heb je de keuze om deel te nemen aan de groepsreis of deel te nemen aan de single reis. Er zijn zeer veel verschillende vertrekdata mogenlijk, dus pak nu deze kans en maak de tocht van je leven.

bali

Groepsreis Indonesië

Tijdens deze rondreis bezoek je de highlights van Indonesië in een groep van 4 tot 24 reizigers. In ruim twee weken bezoek je niet alleen de hoogtepunten van Java, maar ga je ook het Boeddhistische leven en de gastvrijheid van Bali ontdekken. De internationale vluchten, binnenlandse vlucht, transfers, hotels, Engelstalige reisbegeleiding en verschillende excursies; het is allemaal inbegrepen in de reissom. Daarnaast zijn er voor de extra avontuurlijke reizigers ook nóg meer excursies optioneel bij te boeken.

Highlights Indonesië

Indonesië barst van de hoogtepunten. De absolute highlights staan echter toch wel op het eiland Java, en die zal jij allemaal gaan zien tijdens deze rondreis. Zo bezoek je de Borobodur tempel en de Prambanan tempel, twee enorme bouwwerken die stammen uit de Boeddhistische tijd van het eiland. Daarnaast maak je excursies naar twee waanzinnige, maar compleet verschillende vulkanen, Bromo en Ijen. De reis wordt afgesloten aan de heerlijke stranden van Bali, waar je helemaal tot rust zal komen. Eén ding is zeker, deze reis wordt onvergetelijk.

screenshot van de deal

screenshot-deal-indonesie