slechts € 1149,-

Droom jij ervan om in de voetsporen van de oude Egyptenaren te treden en dit bijzondere land te ontdekken? Sluit aan bij deze groepsrondreis en bezoek de wereldberoemde piramides, tempels en overige bezienswaardigheden van Egypte. Ter afsluiting van je reis geniet je van een all inclusive verblijf aan het strand aan de Rode Zee. Een reiservaring die je nooit meer gaat vergeten! Lees hier alles over deze bijzondere en avontuurlijke rondreis!

Egypte

Rondreis langs de Schatten van Egypte

Deze magische reis door Egypte trap je af in hoofdstad Caïro. Hier staat gelijk een van de hoogtepunten van deze vakantie op het programma: een excursie naar de piramides! Daarna is het tijd om te beginnen aan de 4-daagse Nijlcruise die bij deze reis inbegrepen zit. Je bezoekt onder meer de Aswan-dam, de Tempel van Kom Ombo en de Tempel van Horus. Het ene hoogtepunt volgt het andere op, want niet veel later rijd je in een paardenkoets door Luxor! Deze onvergetelijke vakantie sluit je af met een paar dagen genieten in de zon in een all inclusive hotel in de badplaats Hurghada. Bekijk het volledige programma van deze rondreis hier.

Is dit de eerste keer dat je dit prachtige land bezoekt? Bereid je goed voor met mijn artikel over reizen naar Egypte

Nijlcruise

Groepsrondreis Egypte

Dit is een volledig verzorgde groepsrondreis waarbij je reist in een groep van minimaal 10 en maximaal 31 personen. De vluchten, de rondreis per bus, alle overnachtingen en heel veel excursies met Nederlandssprekende reisleiding zitten bij de prijs van deze vakantie inbegrepen.  Een onvergetelijke rondreis door Egypte, waarbij je kennismaakt met de duizenden jaren oude geschiedenis van dit boeiende land, ligt in het verschiet. Ga jij mee op dit avontuur?

Egypte

screenshot van de deal

Screenshot FOX Reizen