5* Hard Rock Hotel op Tenerife!

Inclusief vluchten en verblijf met ontbijt: vier vakantie zoals de sterren!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hard Rock Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 314,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DTenerife%26affid%3DHardRockJan19%26produit%3D278632" text="Hier boeken"]

Wow, met deze deal heb je een vakantie zoals de sterren! Overnacht in het exclusieve luxueuze 5-sterren Hard Rock Hotel op Tenerife. Laat je in de watten leggen en geniet van de meest luxueuze en perfecte uitvalsbasis voor jouw zonvakantie op de Canarische Eilanden. Boek hier je vakantie naar het prachtige Hard Rock Hotel op Tenerife!

Hard Rock Hotel Tenerife 5*

Een 5*-vakantie op Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Evenals de buureilanden is het een eiland van vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3718 meter meteen de hoogste berg van Spanje is. Natuurliefhebbers kunnen we een bezoek aan de ruige natuur rondom El Teide zeker aanraden! Daarnaast heb je exotische stranden, kun je surfen of een boottocht maken om walvissen en dolfijnen te spotten!

Hard Rock Hotel Tenerife 5*

Hard Rock Hotel Tenerife!

Je kunt zeker een flinke dosis glamour verwachten als je in een Hard Rock Hotel overnacht. Het zal je werkelijk waar aan niets ontbreken in je eigen privéparadijs. Je suite is zeer stijlvol en bijna buitensporig luxueus ingericht. In je Studio Suite Gold vind je een heerlijk bed, ruime badkamer met alle moderne voorzieningen en eigen bubbelbad! Vanaf je privéterras heb je een fantastisch uitzicht over de zee. Bovendien kunnen kinderen hier gratis overnachten. Voor de meest overheerlijke cocktails kun je terecht in de bar. Als leuk extraatje krijg je 1 mojito gratis per persoon. Ook in de spa en het restaurant is het genieten. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een uiterst geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Hard Rock Hotel Tenerife 5*

screenshot van de deal

Screenshot van de deal