Oh wow! Ik heb hier een super deal gevonden naar Ras al-Khaimah voor 06 dagen! Ras al-Khaimah is 1 van de 7 emiraten waaruit de Verenigde Arabische Emiraten bestaan en betekent ‘Hoofd van de tent’. Je kan hier een heel stuk woestijn, mangroven en bergen vinden! Dus zeker een mooie ervaring en bijzonder plek om een keertje te bezoeken!

Je vliegt 12 juni 2015 van Düsseldorf naar Abu Dhabi International met Airberlin en daar vanuit wordt jij naar jouw 5-sterren accommodatie gebracht: The Cove Rotana Resort!! Dit resort heeft een 9 als beoordeling gekregen en dat is allemaal te danken aan hun uitstekende kwaliteit! Je kan lekker aan het privéstrand liggen van het hotel of zwemmen in de zwembaden! Er gaat 2 keer per week een gratis shuttlebus van het hotel naar de shopping mall, en 2 keer per week een shuttle bus naar Dubai! Whoooo ik heb hier zin in!

Snel boeken want deze luxe deal is zo weg!

MiddleEast_VerenigdeArabischeEmiraten_RasAlKhaimah_003

Klik hier om te boeken! Klik hier voor meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Knipsel ras al-khaimah

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)