slechts 25,- €

Proef Italië tijdens een verblijf aan het Gardameer. Prachtige steden, talloze ijssalons, een helderblauw meer en de stralende zon vormen hier samen het ideale decor voor een onvergetelijke vakantie. Een heerlijke vakantie van 8 dagen ontspannen voor maar €25 euro per persoon.

Gardameer

Het Gardameer leent zich natuurlijk voor een heerlijke ontspannen vakantie. Bezoek o.a. de historische stad Verona en Sirmione, een van de mooiste plaatsjes aan het Gardameer! Zo wissel je een culturele vakantie af met fietsen, zwemmen of gewoon aan het meer relaxen. In Sirmoine vind je onder andere een prachtige kasteel en Verona staat bekend om haar vele bruggen. Deze indrukwekkende stad staat niet voor niets op de UNESCO werelderfgoedlijst!

Flaneren langs de oevers van het meer over de gezellige boulevard, de Passeggiata Lungolago, is ook een aangename bezigheid. Aan de noordkant van het stadje vind je een lang strandbad, en ook voor watersporters zijn er alle faciliteiten.

Je verblijft op de viersterren Camping Cisano & San Vito. Deze camping ligt direct bij het Gardameer, en de camping is in 2 delen verdeeld die verbonden zijn met een tunneltje. Er zijn verschillende activiteiten te doen op de camping, zoals tafeltennis, boogschieten, voetbal en minigolf. De camping bevat maar liefst 4 openluchtzwembaden en een aantal restaurants.   In dit voorbeeld zou je met 6 personen reizen en daarbij een zespersoonstent hebben. Dus trommel je vrienden/familie/kennissen op en ga gezellig met zijn allen een lange week kamperen in Italië!

screenshot van de deal

Capture
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)