Heerlijk uitje naar het Duitse Sauerland

2 nachten inclusief ontbijt, 3-gangendiner en bierbrouwerij tour of boottocht!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 01.12.19 tot 03.12.19
P.p. vanaf € 99,-

Ben je toe aan een ontspannen weekendje weg in een schitterende omgeving? Met dit hotelarrangement ga jij heerlijk genieten in het Duitse Sauerland. Voor slechts €99 per persoon verblijf je twee nachten in een uitstekend hotel direct aan de Hennesee inclusief veel leuke extra’s. Lees snel meer!

Welcome Hotel Meschede

Tijdens dit heerlijke weekendje weg vertoef jij in het Welcome Hotel Meschede. Dit uitstekende 4* hotel ligt direct aan de Hennesee en zoals de naam al zegt, word je met open armen ontvangen. Iedere ochtend wacht je een uitgebreid en vers ontbijt. Ook zit er een smakelijk 3-gangendiner bij de prijs inbegrepen en maak je gratis gebruik van de wellness in het hotel. Kom volledig tot rust in de sauna of bubbel er op los in de whirlpool. In Welcome Hotel Meschede staat genieten echt centraal!

Hennesee in het Sauerland

Ontdek het prachtige Sauerland in het Duitse Noordrijn-Westfalen. In deze sprookjesachtige natuuromgeving kun je fantastisch wandelen en fietsen. Mooi meegenomen is de gratis fietshuur die je bij deze aanbieding krijgt. Perfect om op ontdekkingstocht te gaan! Liever wat rustiger aan? Maak dan een boottocht over de Hennesee, die overigens ook bij deze aanbieding zit inbegrepen (alleen beschikbaar tussen Pasen en 31 oktober). Of kies je liever voor een bezoekje aan de Warsteiner brouwerij inclusief bierproeverij? Volop keus!

screenshot van de deal

Screenshot deal