Hoteltesters gezocht! Test een nieuw 4* hotel in Düsseldorf

Profiteer van een voordelige openingsactie!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 34,50

Is hoteltester jouw droombaan? Profiteer dan snel van deze openingsactie en test het splinternieuwe 4* Ruby Leni in Düsseldorf voor maar €34,50. Dat is inclusief ontbijt!

  • Openingsactie Ruby Leni hotel in Düsseldorf!
    • Voorbeelddatum: Diverse data mogelijk tot en met juli 2019.
    • Beoordeling: een 8,9 op Booking.com
    • Verzorging: logies en ontbijt
    • Prijs: Slechts €34,50 p.p.p.n. op basis van een reis voor twee personen

Ruby Leni

Ken jij de Ruby Hotels al? Deze hotelketen staat bekend om luxe en comfort, heerlijke bedden waar je als een prins of prinses op slaapt, en een modern en elegant interieur. Onlangs opende het 4* Ruby Leni hotel in Düsseldorf en daar kun jij dankzij deze openingsactie nu heel goedkoop overnachten. Na een dagje shoppen of sightseeing in Düsseldorf ontspan je met een drankje in de hotelbar voordat je lekker het bed van je luxe kamer induikt. Alle kamers zijn ook nog eens voorzien van een heerlijke regendouche. Dit wordt echt een onvergetelijk weekendje weg!

Weekendje Düsseldorf

Ruby Leni ligt in hartje Düsseldorf, om de hoek van de Königstraße, de bekendste winkelstraat van de stad, en op korte loopafstand van de Rheinufer. Een perfecte locatie voor een weekendje Düsseldorf! In mijn Travel Magazine deel ik al mijn beste tips over Düsseldorf’s bezienswaardigheden en voor een weekendje winkelen in Düsseldorf.

Weekendje Düsseldorf

screenshot van de deal

Screenshot deal