De combinatie Ibiza en juli staat gelijk aan: duur, duur en duur! Iedereen wil op dat moment naar dit eiland en de prijzen van vluchten en hotels liggen hoog! Gelukkig heb ik zojuist een geweldige 10-daagse vakantie naar Ibiza gevonden in juli met vluchten en een top beoordeeld hotel voor maar €275!

Vertrekken doe je hier op 01 juli vanuit Eindhoven en met Ryanair vlieg je naar Ibiza. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen naar Hostal Torres. Dit is een 2 sterren hotel dat wordt aanbevolen met 91%. Het is een erg basic hotel maar je hebt je eigen kamer en badkamer. Laten we daarnaast eerlijk zijn: Je slaapt toch alleen maar in de kamer, dus dit is helemaal perfect voor je Ibiza vakantie. Overdag kan je lekker naar het strand en s’avonds kan je naar een van de geweldige clubs die het eiland te bieden heeft.

Zorg dat je snel boekt, want je wilt natuurlijk niet dat iemand anders geniet van jouw Ibiza vakantie!

Artikelbild_Ibiza_Strand_Meer

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Ibiza

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)