Heb jij al plannen gemaakt voor de komende zomer? Ik heb nu een fantastische deal gevonden voor het super populaire Ibiza; nu 10 dagen incl. vlucht en hotel voor de geweldige €398!

Ibiza is een bestemming met voor ieder wat wils, waar je je nooit hoeft te vervelen. In het zuiden van dit vakantie-eiland ligt Eivissa, waar het elke dag feest is. Hier zijn veel grote, bekende clubs te vinden en kom je toeristen van over de hele wereld tegen. Ben je meer opzoek naar een rustige en culturele vakantie? Dan kun je ook het noorden van het eiland verkennen. Hier zijn de drie steden San Carlos, San Juan en San miguel zeker aanraders. Je vind hier markten, kleinschalige en culturele feesten en prachtige natuur.

Wil je een dagje bijkomen? Neem dan een boot tripje en rust dobbelend op het water in de zon even helemaal uit!

Heb je even geen zin om de deur uit te gaan? Het goed beoordeelde Aparthotel Monterrey waar je zult verblijven is ook ideaal om je dagen door te brengen. Het hotel beschikt onder andere over een zwembad, restaurant, bar/lounge en een dakterras.

Vliegen doe je 25 augustus met Ryanair vanuit Amsterdam, waarna je na 2.5 uurtje al aankomt op dit spetterende eiland!

Zorg dat je je zomer goed eindigt en boek deze top deal snel! 

Ibiza Patja des Canar beach with turquoise water

Boek hier deze vakantie! Meer van dit soort deals...

ibiza expedia.PNG 2

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)