UPDATE: Zojuist heeft de aanbieder de prijs aangepast. Helaas is deze deal niet meer beschikbaar voor €176 (zoals deze boekbaar was eerder in de ochtend – zie screenshot onder aan de post). Ik zal natuurlijk mijn uiterste best doen om meer van dit soort prachtige deals voor jullie te scoren!!!

Wauw!! Deze super aanbieding naar Ibiza is er weer!!! Nu 14 dagen Ibiza van 1-14 juni, inclusief vlucht en hotel voor maar €176!!

Ibiza is hip and happening. Iedereen wil naar Ibiza en dat kan nu ook met deze mega deal! Na je eindexamen of gewoon omdat het kan? Nu in juni 2015 voor maar €176, alleen de prijs is al een reden voor een feestje! Wees er heel heel snel bij want deze prijs kan binnen een minuut weer veranderen!

Kom naar Ibiza om te feesten en van het heerlijke weer te genieten. Je verblijft in het 3-sterren Mare Nostrum op basis van logies.  Je vertrekt op 1 juni 2015 vanaf Eindhoven met Transavia naar Ibiza. Transfer bijboeken kan al voor €20. Het is hier in juni heerlijk rond de 27 graden, dus vanaf het moment dat je aankomt is het genieten geblazen. Have Fun, Enjoy, Party & Relax!

De beschikbaarheid is zeer beperkt, de vorige keer was deze deal binnen paar minuten al weg dus boek meteen! 

Europe_Spain_Ibiza_Beach

MEGA IBIZA DEAL BOEK NU! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)