UPDATE: Zojuist heeft de aanbieder de prijs aangepast. Helaas is deze deal niet meer beschikbaar voor €176 (zoals deze boekbaar was eerder in de ochtend – zie screenshot onder aan de post). Ik zal natuurlijk mijn uiterste best doen om meer van dit soort prachtige deals voor jullie te scoren!!!

Ibiza is hip and happening. Iedereen wil naar Ibiza en dat kan nu ook met deze mega deal! Na je middelbare school eindexamen of gewoon omdat het kan? Nu in juni 2015 voor maar €176 inclusief vlucht en top hotel met half pension! Alleen de prijs is al een reden voor een feestje!

Kom naar Ibiza om te feesten en verblijf overdag heerlijk aan het strand. Je verblijft in het 3-sterren Mar Amantis I en II op basis van half pension. In dit voorbeeld vertrek je op maandag 1 juni vanaf Eindhoven met Transavia naar Ibiza waar je op eigen gelegenheid naar het hotel gaat. Vanaf het moment dat je aankomt is het genieten geblazen. Play Hard!

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken! 

Europe_Spain_Ibiza_Beach

Mega Ibiza Alarm!!! Toch wat anders?

Screen Shot 2014-11-05 at 11.51.29 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)