Op maar 3 uur vliegen van Amsterdam ligt een uniek land: IJsland. Aan de rand van de Noordpool vind je dit prachtige land met smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middernachtzon!

Ruim 20 miljoen jaar geleden is dit prachtige eiland ontstaan door een vulkanische uitbarsting in de Atlantische Oceaan. Hierdoor bestaat IJsland voor het overgrote deel uit laag- en middelgebergte, al dan niet met gletsjers bedekt, van waaruit vele rivieren naar zee stromen.

Vanwege de noordelijke ligging van IJsland denkt men vaak onterecht dat het er heel koud moet zijn. Dit valt reuze mee al zeg ik het zelf. De zomers voelen er mild en warm aan. Het beste weer in IJsland tref je dan ook aan in de periode mei-augustus. De temperaturen stijgen dan tot een gemiddelde van 13°C en kan zelfs oplopen to 20°C.

Doe in mei 2015 eens iets anders en vlieg op 13 mei 2015 met Wow Air naar Reykjavik alwaar je met z’n tweeën in een tweepersoonskamer voor 8 dagen verblijft in het Reykjavik Hostel Village.

Dit is echt een spectaculaire deal. Ook al vlieg je pas in mei 2015, normaliter vind ik deals naar IJsland als deze voor minimaal het dubbele.

Boek nu en laat je verassen door het prachtige IJsland!

IJsland_II

Boek deze unieke deal! Meer van dit soort deals..

Screen Shot 2014-09-16 at 2.31.48 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)