Avontuurlijke droomvakantie naar IJsland

Inclusief Noorderlicht en Golden Circle excursie

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €19,95
  • Inclusief noorderlicht excursie
  • Inclusief Gorden Circle excursie
Holidayguru tipt 17.01.20 tot 20.01.20
P.p. vanaf € 449,-

Reis het noorderlicht achterna met deze waanzinnige deal naar IJsland en beleef een reis die je nooit meer gaat vergeten.  Voor €449 boek je deze avontuurlijke vakantie, inclusief vluchten, hotel met ontbijt en diverse excursies naar onder meer het noorderlicht. Dit is echt een goede prijs voor zo’n reis dus mis deze deal niet!

Op zoek naar het noorderlicht in IJsland

Dobberen in de wereldberoemde Blue Lagoon, reizen langs de mooiste watervallen, geisers en bijna buitenaardse landschappen en natuurlijk – met een beetje geluk – het noorderlicht spotten; dat en nog veel meer staat je te wachten tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland. Tijdens deze vakantie is een goed 3* hotel in Reykjavik je thuisbasis en bezoek je van daaruit de mooiste bezienswaardigheden van IJsland. Een noorderlicht excursie en een Golden Circle excursie zitten bij deze deal inbegrepen.

IJsland

Hotel Smari

Je overnacht tijdens deze reis in 3* hotel Smari, aan de rand van Reykjavik. In dit comfortabele hotel rust je lekker uit na een dag vol natuurspektakel in IJsland. ’s Ochtends geniet je van het uitgebreide buffet voordat je Reykjavik induikt of op excursie gaat naar een van de natuurwonderen van IJsland.

IJsland

screenshot van de deal

Screenshot deal