Avontuurlijke droomvakantie naar IJsland

Inclusief Noorderlicht en Golden Circle excursie

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €10
  • Inclusief Noorderlicht excursie
  • Inclusief Gorden Circle excursie
Holidayguru tipt 25.10.19 tot 28.10.19
P.p. vanaf € 345,-

Staat het noorderlicht spotten ook bovenaan jouw bucketlist? Grijp deze kans dan nu en boek deze waanzinnige reis naar IJsland en ga op zoek naar dit kleurrijke natuurspektakel. Voor €345 boek je deze avontuurlijke vakantie, inclusief vluchten, hotel met ontbijt en diverse excursies naar onder meer het noorderlicht. Dit is echt een goede prijs voor zo’n reis dus mis deze deal niet!

Rondreis IJsland

Op zoek naar het noorderlicht in IJsland

Dobberen in de wereldberoemde Blue Lagoon, reizen langs de mooiste watervallen, geisers en bijna buitenaardse landschappen en natuurlijk – met een beetje geluk – het noorderlicht spotten; dat en nog veel meer staat je te wachten tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland. Tijdens deze vakantie is een goed 3* hotel in Reykjavik je thuisbasis en bezoek je van daaruit de mooiste bezienswaardigheden van IJsland. Een noorderlicht excursie en een Golden Circle excursie zitten bij deze deal inbegrepen.

IJsland vakantie

Hotel Smari

Je overnacht tijdens deze reis in 3* hotel Smari, aan de rand van Reykjavik. In dit comfortabele hotel rust je lekker uit na een dag vol natuurspektakel in IJsland. ’s Ochtends geniet je van het uitgebreide buffet voordat je Reykjavik induikt of op excursie gaat naar een van de natuurwonderen van IJsland.

screenshot van de deal

Screenshot deal