Dit voorjaar lekker genieten op het mooie Kos? Of misschien Kreta? Hmm…misschien toch naar Corfu…je hebt een hele lijst om uit te kiezen op welk Grieks eiland jij even lekker 8 dagen gaat bijtanken dit voorjaar en dat al vanaf €199!

Griekenland heeft veel meer te bieden dan alleen prachtige stranden, helderblauwe zee en zon! Ook cultuurliefhebbers komen hier goed aan hun trekken vanwege de oude geschiedenis, cultureel erfgoed en andere bezienswaardigheden van dit land. Met het heerlijke milde klimaat en 300 dagen zon in het jaar kan je hier heerlijk genieten. Combineer jouw zonvakantie met bijvoorbeeld een bezoek aan de ruines van Asklepieion, ’s werelds eerste ziekenhuis, gebouwd in opdracht van Hippocrates. Of je nou heerlijk naar Kreta wilt, Rhodos, Kos, Zakynthos, Lesbos of Corfu -hoe dan ook staat jou een topvakantie te wachten!

Wees wel snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Navagio Beach with shipwreck in Zakynthos, Greece

Boek nu jouw topvakantie! Bekijk deze deal

Knipsel_griekenland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)