Vandaag vervolg ik mijn Budget serie en ik neem je mee naar India. Waar ik je 2 weken geleden al 14 dagen Thailand voor €468 liet zien wil ik je vandaag laten zien dat je ook naar een geweldig land zoals India kunt gaan en het niet gelijk ongelofelijk veel geld hoeft te kosten.

Dit is een deal voor iedereen die zegt het maakt me niet uit hoe ik er kom, zolang ik er maar kom en voor mensen die graag met een klein budget graag zo vermogelijk willen reizen.

Swiss, Lufthansa, Jetairways en Jetkonnekt bieden met vertrek op 26 April een geweldig ticketdeal naar Goa aan. Het ticket kost je inclusief alles maar €371 met vertrek vanuit Dusseldorf. Na aankomst in Goa ga je per taxi naar het Hotel Failaka. Een 2,5 sterren hotel wat met 95% word beoordeeld. Het hotel ligt op 800 meter van het strand en je het is een prima uitgangspunt voor je India vakantie. Het hotel kost voor 13 nachten maar €80 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) en zo heb je dus een 15 daagse India vakantie met vlucht en hotel voor maar: €451

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander hotel en je daarmee kun je het jezelf zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wilt. Maar zoals aangegeven het doel van deze post is je te laten zien dat je ook met een budget verre reizen kunt maken. Let ook op dat je een visum voor India nodig hebt.

India, Goa, Palolem

Hier boek je deze vlucht

Goa deal hotel goa on a budget

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)