Beleef het beste van Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan incl. 14 nachten in hotels, ontbijt, transfers, gids, excursies en retourvlucht Amsterdam of Brussel Zaventem.

Indonesië is het land van goden en tempels, van exotische stranden en koraalriffen, van vulkanen en regenwoud. Noem het gerust een paradijs op aarde, want dat is Indonesië zeker met zijn natuurlijke en culturele schatten. Tijdens dagexcursies met gids bewonder je de vulkanen, authentieke dorpjes, majestueuze tempels en fraaie waterpaleizen. De bijzondere mix van actie en welverdiende rust op de eilanden Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan maakt van deze rondreis jouw hoogtepunt van 2016!

Asia_Indonesia_Bali_020

Dit wonderbaarlijke land in Zuidoost-Azië strekt zich uit over een archipel van wel 17.508 eilanden, waarmee het de grootste eilandenstaat ter wereld is! Hoe begin je aan een verkenningstocht in zo’n divers land? Tijdens deze rondreis nemen we je mee langs vier eilanden: Bali, Gili Meno, Lombok en Nusa Lembongan. Je beschikt voortdurend over een gids, die tegelijkertijd je chauffeur is. Zo krijg je de kans om de bekende en minder bekende plekjes van dit veelzijdige land te verkennen. Je wisselt goedgevulde dagen met uitstapjes over de eilanden af met welverdiende rust op paradijselijke stranden. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan hier het hele reisprogramma en meer informatie over de hotels.

Beach rest pavillion in Gili islands, Meno, Indonesia

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Bekijk hier de deal Bekijk deze deal

23-03indonesie

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)