Instagram rondreis door sprookjesachtig Anatolië

Heel veel #travelinspo!

  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 339,-

Heb jij altijd je smartphone in je hand en een camera om je nek hangen om de mooiste momenten van je reis vast te leggen en te delen op social media? Dan is deze rondreis door het sprookjesachtige Anatolië echt iets voor jou! Deze ‘Instagram rondreis’ neemt je mee langs de meest fotogenieke plaatsen van Anatolië in Turkije waaronder het magische Cappadocië. Bekijk de mogelijke reisdata en het volledige programma hier en boek deze unieke reis!

Cappadocië

Instagram rondreis door Anatolië

Deze rondreis trap je af in Antalya aan de Turkse Rivièra. Via het Taurusgebergte en de indrukwekkende – én erg fotogenieke – sinkhole ObrukHan reis je vervolgens richting Cappadocië. Zorg dat je je camera bij de hand hebt, want in deze sprookjesachtige regio schiet je de mooiste plaatjes voor je Instagram feed. Felgekleurde luchtballen zweven boven het grillige rotslandschap. Picture perfect!

Rondreis Turkije

Kletterende watervallen en historische grotten

De tweede helft van de rondreis neemt je vervolgens mee naar de stad Perge waar je een stap terug in de tijd zet en naar een kletterende waterval nabij Antalya. Ook bij de prehistorische Grotten van Karain maak je de mooiste foto’s. Als kers op de taart maakt je een wandeling door de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad van Antalya. Na deze rondreis keer je met ontelbaar veel foto’s en een prachtige Instagram feed weer terug naar huis!

Instagram rondreis Turkije

Je verblijft tijdens deze rondreis in verschillende 4* hotels op basis van logies en ontbijt. Per comfortabele bus reis je van bestemming naar bestemming. Daarnaast zijn ook de retourvlucht en de transfers van en naar de luchthaven bij de reis inbegrepen. Het excursiepakket is optioneel bij te boeken voor €59 per persoon.

screenshot van de deal

Screenshot Corendon