Vakantie op een Italiaanse woonboot

In meivakantie 2021!

  • Sterren
  • Boekingskosten geen!
  • Inclusief wijnproeverij!
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 04.05.21 tot 07.05.21
P.p. vanaf € 174,-

Ga in de meivakantie van 2021 naar Italië en verblijf niet in een vakantiehuisje of op een camping, maar in een hippe woonboot! Voor €174 boek je een vakantie en verblijf je in een uniek vakantiehuisje op het water. Let op: deze deal is exclusief vervoer.

Marina Azzurra Resort

Aan de Adriatische kust, tussen Venetië en Trieste, kun je origineel overnachten in een hippe, Italiaanse woonboot. Deze unieke waterchalet heeft twee slaapkamers én een slaapbank en is daardoor ook voor gezinnen heel geschikt. In de nabijgelegen restaurantboot kun je lekker ontbijten, maar je kunt je ontbijtje ook afhalen en op het terras van je woonboot smullen van je croissantje. Tijdens je vakantie mag je gratis gebruik maken van het zwembad van het resort. Daarnaast is ook een wijnproeverij bij deze deal inbegrepen!

Vakantie aan de Adriatische kust

Dit unieke resort ligt aan de over van de Tagliamento rivier, vlakbij de Adriatische kust, maar ook niet ver van Venetië vandaan. Ga tijdens je vakantie in Italië dus zeker een dagje sightseeing in deze romantische stad en wissel dat af met zonnige dagen op het strand. Een heerlijke vakantie!

screenshot van de deal

Screenshot deal