Wow, ga je mee naar Jamaica? Ik heb zojuist een zeer goede deal gevonden naar dit geweldige eiland met vluchten, transfer en een goed hotel voor maar 599 per persoon. Op basis van een reis met 2 personen. Boeken doe je deze vakantie op de website van Arke.nl en aangezien het aantal plekken zeer beperkt is raad ik je aan gelijk te boeken.

Vertrekken doe je op 27 maart vanuit Schiphol met Arkefly. Na aankomst ga je per transfer naar het 3 sterren en met een 7,9 beoordeeld Samsara hotel. Het hotel ligt direct aan zee en heeft natuurlijk ook een zwembad. Ook zijn er 2 restaurants en is er gratis wifi in de openbare ruimtes.

Eind maart is het lekkere 30 graden met een watertemperatuur van rond de 27 graden. Het is de perfecte tijd om het eiland te bezoeken. Jamaica is een eiland waar je niet veel mensen over hoort praten maar toch iedereen kent. Dus ben je op zoek naar een unieke en misschien zelfs wat exclusievere vakantie dan is dit de deal voor jou.

Artikelbild_Jamaica_Palmen_Strand

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Jamaica deal

 

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)