Ik heb zojuist een deal gevonden voor iedereen die van echte luxe houd en graag in een 5 sterren hotel verblijft met een zeer hoge internationale standaard en ook nog eens graag in juli op vakantie wil. Ik heb namelijk op de website van Arke een 8 daagse vakantie naar Jordanië gevonden met verblijf in het 5 sterren Intercontinental Aqaba hotel (8,4 beoordeeld) voor maar €689 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Dit is echt een geweldige deal omdat kamer in dit  hotel op zich al meer dan €150 kosten per nacht. Vertrekken doe je op 5 juli vanuit Amsterdam met Arkefly en na aankomst ga je per transfer naar het Intercontinental hotel. Waar je elke dag zult genieten van een zeer uitgebreid ontbijt buffet.
Het hotel ligt direct aan het strand en met gemiddeld 30 graden en een watertemperatuur van 25 graden zul je hier heerlijk ontspannen en relaxen. Het hotel bied je verder een zwembad, 2 restaurants, bars, een wellnesarea en meer. Perfect voor je luxe zomervakantie.
Jordanie op zich is ook een geweldig land om te ontdekken dus je zult niet niet vervelen als je wilt gaan shoppen of meer wilt ontdekken van de historie en cultuur van het land.

Ik raad je aan om zo snel mogelijk te boeken. Je hebt hier een geweldige luxe vakantie in een internationaal 5 sterren hotel direct aan het strand dat met een 8,4 word beoordeeld. Perfect voor je zomervakantie dit jaar!

Kaputas beach in the Turkish Mediterranean

Hier ga je naar deze deal

Arke Jordanie 5 sterren intercontinental deal juli

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)