Wauw! 8 dagen in een super luxe 5 sterren resort in Jordanië voor maar €291! Wees er snel bij en wie weet vertrek jij de dag na sinterklaas naar dit heerlijke paradijs; nog zo’n ideaal sinterklaascadeau!

Aqaba is een prachtige vakantiebestemming aan de Rode Zee. Bezoek vanuit deze stad  één van de nieuwe 7 wereldwonderen; de  indrukwekkende uit rotsen gehakte stad Petra of maak een excursie door de prachtige landschappen van de omringde woestijngebieden.

Het resort waar je zult verblijven is het Mövenpick Resort Aqaba, één van de bekende Mövenpick-keten, en staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Ontspan overdag aan het privé strand op maar 50 meter afstand van het resort of breng je dag door aan een van de twee mooie zwembaden. ’s Avonds kun je genieten van heerlijke culinaire gerechten in een van de restaurants, bars of snackbars.

Vliegen doe je 06 december met Arkefly vanuit Schiphol, Amsterdam.

Boek deze deal snel, want op = op en deze prijs is echt super! 

Middle_East_Jordan_Aqaba

Boek hier deze reis! Meer van dit soort deals...

jordanie aqaba

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)