Heb jij een heel druk jaar gehad en lijkt het je wel leuk om 2014 op een goede manier af te sluiten? Ga dan naar Jordanië toe! Ik heb zojuist een geweldige deal gevonden op de website van Arke, namelijk 8 dagen richting dit prachtige land voor maar €304 en je verblijft ook nog eens in een 5-sterren hotel!

Hoewel een bezoek aan de magnifieke oude rotsstad Petra voor de meeste bezoekers aan Jordanië waarschijnlijk het hoogtepunt van de reis betekent, heeft dit Arabische land meer te bieden. Jordanië is ook de oorverdovende stilte en de indrukwekkende sterrenhemel van de woestijn in Wadi Rum, de aanstekelijke Arabische popmuziek in een hippe club in Amman, de lekkere mezzes en de geur van de tabak in een waterpijp (nargileh). Je vindt er de groene natuurreservaten Dana en Ajlun, de zoute Dode Zee en de stranden en koraalriffen van Aqaba. En overal tref je sporen aan van de Romeinen, kruisvaarders en Ummayaden. Kortom, Jordanië is een veelzijdige en fascinerende bestemming.

Vertrekken doe je op 13 december vanuit Amsterdam. Je vliegt met Arkefly naar Aqaba, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 5-sterren en met een 8.9 beoordeelde: Movenpick Resort Aqaba. Dit hotel beschikt o.a. over 3 restaurants, een zwembad en meerdere bars. Daarnaast is het hotel direct aan het strand gelegen. Verblijven doe je op basis van logies & ontbijt.

Ben jij toe aan een weekje ontspanning? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

MiddleEast_Jordan_Aqaba_Sea_I

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Jordanie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)