De Vakantie Discounter heeft vandaag een schitterende deal naar Aqaba, Jordanië. De naam van de stad, Aqaba, staat in het Arabische voor ‘het obstakel’. Dit refereert naar de rijke geschiedenis van deze plaats die terug gaat tot 4000 voor Christus en Koning Solomon. Met deze deal is het in ieder geval zeker geen obstakel om een heerlijke vakantie te hebben in deze kustplaats aan de Rode Zee.

Vertrekken doe je op zaterdag 13 december. Je vliegt in een kleine vijf uur van Amsterdam, Schiphol naar Aqaba, Jordanië alwaar je met de inbegrepen transfer naar je prachtige 5-sterren Mövenpick Resort Aqaba zal worden gebracht. Dit hotel is perfect gelegen, aangezien het strand en het centrum dichtbij zijn. Verblijven doe je op basis van logies & ontbijt.

Dit is serieus een extreeeeeeeem goede deal! Alleen voor het hotel betaal je los al 100 euro per nacht. Als je ooit van plan was om te gaan is dit toch echt wel een mega lekkere deal.. ik zou hem ECHT zo persoonlijk boeken.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

MiddleEast_Jordan_Petra

Grijp nu je kans! Meer van dit soort deals....

Screen Shot 2014-10-24 at 2.04.05 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)