Jordanië is een top vakantieland. Een heerlijk klimaat, goedkope luxe hotels en een flinke dosis cultuur staan allemaal op je te wachten. Maar het lijkt wel alsof dat nog niet helemaal tot ons is door gedrongen want de Jordanië deals blijven maar goedkoper worden. Zo heb ik nu op de website van de vakantiediscounter opnieuw een geweldige aanbieding naar Aqaba gevonden.

Vertrekken doe je hier op 6 december vanuit Amsterdam. Na je vlucht met ArkeFly ga je per transfer naar het 5* en met een 8.2 beoordeeld Radisson Blu Tala Buy Resort hotel waar je heerlijk zult genieten van een luxe, ontspannende vakantie voor maar €396 per persoon.

Beschikbaarheid is beperkt en raad ik je aan zo snel mogelijk te boeken want je hebt hier echt een geweldige vakantie te pakken voor een super mooie prijs!

Middle_East_Jordan_Aqaba

Hier ga je naar deze geweldige deal Hier ga je naar nog meer Jordanie deals

Screen Shot 2014-11-03 at 2.40.02 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)