Als ik denk aan Jordanië, denk ik aan schoonheid, geschiedenis, heerlijk weer en veelzijdigheid. Ga het ontdekken en verblijf in het luxe 5* Mövenpick Resort, incl. vlucht en ontbijt -een super deal!

De meest bekende stad van Jordanië is misschien wel de oude rotsstad Petra, maar dit prachtige land heeft nog veel meer te bieden. Jordanië staat ook o.a. voor de oorverdovende stilte en de indrukwekkende sterrenhemel van Wadi Rum, voor de aanstekelijke Arabische popmuziek in een hippe club in Amman, voor lekkere mezzes, de geur van de tabak in een waterpijp (nargileh) en meer. Je vindt er mooie groene natuurreservaten Dana en Ajlun, de zoute Dode Zee en de stranden en koraalriffen van Aqaba. En overal tref je sporen aan van de Romeinen, kruisvaarders en Ummayaden. Kortom, Jordanië is een veelzijdige en fascinerende bestemming.

Het met een 8,6 beoordeelde Mövenpick Resort Aqaba verwelkomt je na aankomst. Je zal er verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit 5-sterrenhotel ligt direct aan het strand en wordt omringd door mooie tuinen. Het verblijf is ideaal in combinaties met excursies naar must-see’s zoals PetraWadi Rum en de Dode Zee. Het Mövenpick Resort beschikt over o.a. 3 restaurants, 2 bars, 2 buitenbaden en verschillende wellness-faciliteiten.

Op 30 mei 2015 vertrek je vanuit Amsterdam naar Jordanië met Arkefly. Jouw transfer brengt je na aankomst naar jouw hotel en dan ga je het he-le-maal meemaken. Enjoy!

Wees snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Middle_East_Jordan_WadiRumDessert_002

Boek nu deze heerlijk luxe deal! Meer Jordanië deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-03-29 10.42.14

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)