Update: Nu voor maar €502!

YEAH!! Ik kan je nu blij maken met deze geweldige luxe deal voor een prikkie! Ik heb zojuist een heerlijke aanbieding gevonden naar Jordanië! Je kunt 8 heerlijke dagen genieten vanuit het prachtige 4-sterren Double Tree by HILTON Hotel genieten van alles wat dit land te bieden heeft!

De naam van de stad Aqaba staat in het Arabische voor ‘het obstakel’. Dit refereert naar de rijke geschiedenis van deze plaats die terug gaat naar 4000 voor Christus en Koning Solomon. Hoewel een bezoek aan de magnifieke oude rotsstad Petra voor de meeste bezoekers aan Jordanië waarschijnlijk het hoogtepunt van de reis betekent, heeft dit Arabische land meer te bieden. Mooi in Jordanië is ook de oorverdovende stilte en de indrukwekkende sterrenhemel van de woestijn in Wadi Rum, de aanstekelijke Arabische popmuziek in een hippe club in Amman, de lekkere mezzes en de geur van de tabak in een waterpijp (nargileh). Je vindt er de groene natuurreservaten Dana en Ajlun, de zoute Dode Zee en de stranden en koraalriffen van Aqaba. En overal tref je sporen aan van deRomeinen, kruisvaarders en Ummayaden. Kortom, Jordanië is een veelzijdige en fascinerende bestemming.

Je zult verblijven in het met een 7.7  beoordeelde Double Tree by Hilton, op basis van halfpension. Dit mooie hotel heeft een modern Italiaans ontwerp en beschikt o.a. over 2 buitenbaden, 2 restaurants en 2 bars. Jouw kamer is royaal en stijlvol ingericht en zorgt voor een heerlijk comfortabel verblijf.

Op 20 juni vertrek je met Arkefly vanuit Amsterdam naar Jordanië. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar jouw heerlijke hotel en dan kan jouw topvakantie gaan beginnen!

Wees snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.

Middle_East_Jordan_WadiRumDessert_002

Boek nu deze deal! Meer Jordanie deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-03-22 10.51.10

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)