slechts 433,- €

Ik heb weer een mooie zonnige deal voor je gevonden: 8 dagen naar de tropenzon in Kaapverdië voor maar €433! Kom heerlijk tot rust in de zon vanuit een goed beoordeeld en centraal gelegen appartementencomplex met zwembad op het dak! Je vertrekt op 24 augustus!

kapverden_sal1 – kopie

Een tropische bestemming op ongeveer 6 uurtjes vliegen van Nederland is het mooie eiland Sal in Kaapverdië. Bij aankomst verkeer je meteen in een vakantiestemming. Dit eiland is perfect voor een relaxte zonvakantie. Santa Maria bezit brede stranden die langzaam aflopen in zee. De pier is de hotspot van Santa Maria, dagelijks komen de vissers rond de middag terug met hun vangst – een beleving die je een keer gezien moet hebben!

Je verblijft in een appartement van Patio Antigo Residence, midden in het bruisende centrum van Santa Maria en vlak op een paar minuutjes lopen van het strand en de pier. Dit kleinschalige complex beschikt over een mooi dakterras met zwembad, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de helderblauwe Atlantische Oceaan. Wil je erop uit? Bij het complex kun je meerdere leuke excursies boeken voor op het land of op zee. Op Trivago krijgt dit complex een goede beoordeling van 76/100.

24-5kaapverdie-zwembad

Heerlijk tot rust komen in de Kaapverdische zon? Boek snel, je kunt deze week nog vertrekken!

screenshot van de deal

WTC Kaapverdie 433 euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)