In de meivakantie hoef je natuurlijk niet perse met het vliegtuig te gaan. Je kunt ook lekker met de auto op pad. Zo heb ik via de website van Sunweb een hele mooie autovakantie gevonden naar Oostenrijk. Een 8 daagse autovakantie met vertrek op 26 april met verblijf in een top appartement voor maar €104 per persoon. (Op basis met een reis van 5 personen)

Je vertrekt dus op 26 april vanuit je eigen huis en je komt aan in Kaprun bij het Gletscherpanorama appartement wat exclusief bij Sunweb te boeken is. Het appartement word met een 9,2 beoordeeld en is gewoon een top appartement waar je veel plezier zult hebben. Het appartement ligt op loop afstand van het centrum en ook is er Nederlands personeel aanwezig. En voor een totaal bedrag voor een gezin van 5 van maar €547  (inclusief alles) is heb je hier een hele mooie vakantie.

Artikelbild_Oesterreich_Tirol_Berge_Tal_Sonne

Hier ga je naar deze deal

kaprun

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)