Wat ga jij dit jaar met Kerst doen? Doe eens wat anders en vier het in Thailand! Ik heb voor deze periode een hele goedkope deal gevonden zodat jij in de periode van kerst 12 dagen lang kan genieten van al het moois wat Pattaya, Thailand te bieden heeft.

Pattaya ligt aan een baai met een prachtig strand van enkele kilometers lang omringd aan de noord- en zuidkant met rotsachtige heuvels. Aan het einde van de jaren zestig was Pattaya nog een stil vissersdorp met enkele stranden waar wel eens wat weekend-vakantiegangers uit Bangkok naartoe kwamen. Nu is het één van de favoriete vakantiebestemming voor velen en is het de plek om heerlijk te genieten van luxe en de vriendelijke Thaise cultuur.

Via PrijsVrij heb ik deze waanzinnige deal gevonden. Je vertrekt op di 16 dec en vliegt vanaf Amsterdam met China Airlines. Alwaar je een transfer kan bijboeken of met de taxi naar het 4-sterren Jomtien Palm Beach hotel kan gaan.  Je vakantie begint echt vanaf het moment dat je dit paradijs binnenwandelt en ik weet zeker dat je een onvergetelijke Kerst zult hebben! Merry Christmas!! 🙂

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Asia_Thailand_Pattaya_JomtienPalmBeach_II

Vier nu kerst in Thailand! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)