De gezellige kerstmarkt in Essen

Laat je betoveren door de kerstmagie in Duitsland!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Best Western Hotel Ypsilon
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 39,-

Kan jij ook niet wachten tot de kerstgekte losbarst? Boek dan nu alvast een reisje naar het Duitse Essen tijdens de kerstperiode. Duitsland staat bekend om haar grote en sfeervolle kerstmarkten en is dan ook dé plek voor een stedentrip in de winter. Boek nu een luxe hotelovernachting in Essen tijdens de kerstvakantie voor slechts €39 per persoon en ontdek de kerstmagie! Bekijk de mogelijke vertrekdata hier.

Kerstmarkt

Sfeervolle kerstmarkten in Essen

Voor de die-hard kerstliefhebbers is het aftellen nu echt begonnen! Nog even en je kunt weer uit volle borst meezingen met kerstliedjes en je kerstboom optuigen met tientallen lichtjes en kerstballen. Nergens vieren ze kerst beter dan bij onze oosterburen! Ga deze winter op een gezellige stedentrip naar de Duitse stad Essen net over de grens. De kerstmarkt opent al in november en telt maar liefst 250 kramen!

Kerstmarkt

Jouw luxe hotel in Essen

Na een dagje struinen over de kerstmarkt heb je vast geen zin om nog terug naar huis te rijden. En dat hoeft ook niet! Je verblijft lekker in Essen in het uitstekend beoordeelde 4* Best Western Hotel Ypsilon. Reizigers beoordelen dit hotel op Tripadvisor met wel 4 van de 5 punten. Dit luxe en moderne hotel beschikt over vele faciliteiten waardoor je verzekert bent van een heerlijke verblijf. Dé ideale uitvalsbasis voor een stedentrip!

Kerstmarkt

screenshot van de deal

screenshot