slechts 189,- €

Jawel, een heuse kerstshoppingscruise over de Rijn! Ga jij meerdere kerstmarkten bezoeken in Duitsland terwijl je per cruise over de Rijn vaart? Je verblijft op basis van volpension op het cruise schip, wat betekent dat de maaltijden inbegrepen zitten in de prijs. Ook de busreis naar Düsseldorf zit bij de totaalprijs inbegrepen. In het totaal betaal je voor deze unieke kerstshoppingcruise slechts €189! Wil jij gaan genieten op de gezellige Duitse kerstmarkten? Bekijk hier dan snel alle details van deze reis!

kerstshoppingcruise

Kerstshoppingcruise over de Rijn

Dit klinkt toch haast te leuk om waar te zijn, zo’n kerstshoppingcruise over de Rijn? Ga jij je kerstinkopen doen op enkele van de leukste kerstmarkten van Duitsland, dan niet Europa? Met deze reis ga je namelijk niet slechts naar één kerstmarkt, dat zou te saai zijn 😉 En in plaats van een standaard bus-, auto- of treinreis verblijf je op een cruiseschip, waar je ook nog eens elke dag de maaltijden voor je geserveerd krijgt; zonder extra kosten. Meer weten over de kerstmarkten? Hier vind je alle informatie over kerstmarkten in Duitsland en op mijn kerstmarkt pagina staan nog veel meer leuke deals!

kerstshoppingcruise

Jouw verblijf tijdens deze kerstshoppingcruise

Tijdens deze kerstmarkten trip verblijf je op de MS Alemannia. Dit driesterrenschip voert jou over de Rijn van kerstmarkt naar kerstmarkt, terwijl je aan boord kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Je volpension verblijf verzekert je van een zorgeloos verblijf, zonder extra kosten: meer geld voor de kerstcadeautjes dus!

kerstshoppingcruise

screenshot van de deal

Kerst Cruise
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)