Travelbird heeft op dit moment een geweldige aanbieding naar Kreta. Je kunt vertrekken tot en met september maar met vertrek in mei is het ’t goedkoopst: 7 dagen inclusief vluchten en een geweldige 4 sterren hotel met all inclusive voor maar €349 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen)

Vertrekken voor deze prijs kun je op: 15,19 of 22 mei.  Je vlucht gegevens worden pas bekend nadat je hebt geboekt maar Travelbird zorgt er zo goed mogelijk voor dat je de beste vluchttijden hebt. Na aankomst raad ik je aan per taxi naar je hotel te gaan. je slaapt in het 4 sterren en met 6,9 beoordeeld: Chrispy World hotel. Je zult hier verblijven op basis van all inclusive. Met het strand op maar 250  meter en 3 grote zwembaden zul je hier een heerlijke tijd hebben. Lekker genieten van het warme weer.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken

Artikelbild_Griechenland_Kreta_Stadt

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal
Kreta travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)