Kreta is perfect voor zomerse temperaturen voordat de zomer in Nederland begint. Zo heb ik op de website van Arke zojuist een geweldige 8 daage vakantie gevonden naar Kreta met vertrek in mei. De vluchten, transfer en verblijf in een zeer goed appartement met ontbijt zijn inclusief dus ben je op zoek naar een vakantie in mei .. dan is dit de deal voor jou.

Vertrekken doe je op 13 mei vanuit Amsterdam met Arkefly. Na aankomst ga je per tranfer naar het met een 8,4 beoordeelde Galaxy Villa’s waar je zult slapen in een 2 kamer appartement inclusief ontbijt.
Het complex is gebouwd als een dorp met een hele mooie tuin die de gebouwen verbind. Naast gratis wifi in de openbare ruimtes bied het hotel ook een zwembad en is op 1 KM afstand van het centrum van Chersonissos dus alle restaurantjes en bars en winkeltjes zijn op loop afstand. Met gemiddeld 23 graden in mei en een water temperatuur van rond de 20 graden kun je hier heerlijk verblijven midden mei. Helemaal als je denkt hoe het weer in Nederland zal zijn in die periode en het feit dat je de grote massa aan toeristen gewoon voor bent.

Artikelbild_Kreta_Kueste_Strand_Blumen-748x447_mini

Hier ga je naar deze deal

Kreta deal arke mei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)