Ik heb heel Griekenland weer eens afgestruind en een prachtig eiland gevonden: Kreta. Het is het grootste eiland in Griekenland en je hoeft je dus geen moment te vervelen. Het is er nog lekker warm met een gemiddelde van 23 graden. Perfecte temperatuur aangezien Kreta bekend staat om het ‘aangename’ klimaat, wat inhoudt dat het er zelden benauwd is. Perfect om na te zomeren!

Het rustige Windmill 3-sterren appartementencomplex is vooral onder families zeer populair vanwege zijn rustige, maar toch centrale ligging in het centrum van Malia. Het zandstrand van Malia is erg mooi, maar erg druk in het hoogseizoen. Heb jij mazzel dat dit een nazomer deal is! In de kleine straatjes en langs de boulevard zijn zeer veel leuke restaurants en winkeltjes. Voor jongeren die van uitgaan en strandvakantie houden: “this is the place to be!”

Bezoek eens de eilanden Spinalonga en Santorini, de Samariakloof, Rethymon en Chania of maak een jeep-safari. Hier vind je de perfecte mix van zonnige dagen, het strand, bars, zwembaden, coole vibes en de hipste feesten met de vetste dj’s.

Ik heb de prijzen voor je vergeleken en via Prijsvrij een geweldige deal voor je gevonden die te zonnig is om te laten liggen! Vertrekken doe je in de vroege ochtenduurtjes van 24 oktober vanaf Eindhoven, met Transavia naar Heraklion alwaar je met de inbegrepen bustransfer naar je appartementencomplex wordt gebracht.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Uferpromenade in Chania, Kreta

Kom mee naar zonnig Kreta! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-02 at 10.55.45 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)