Ik heb zojuist op de website van Arke.nl een geweldige deal gevonden naar Kroatië. Lekker in de mei maand naar dit geweldige land en genieten van de cultuur, de vriendelijke mensen en vooral van de warmere temperaturen voordat de grote massa aan toeristen komen. Je boekt een 8 daagse vakantie inclusief vluchten en een top 4 sterren appartement voor maar €349 per peroon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 10 mei vanuit Amsterdam en vliegen doe je met Arkefly naar Pula. Na aankomst moet je zelf voor de transfer zorgen naar je appartement want deze is niet inclusief. Maakt verder niet uit want je neemt gewoon een taxi naar je appartement. Je slaapt hier in een 4 sterren en met een 8,6 beoordeelde Laguna Bellevue Appartement wat direct bij de baai ligt. Je geniet hier onder andere ook van een zwembad, 2 restaurants, 2 bars en veel meer.  Met gemiddeld 22 graden in mei is het misschien nog net te fris om ook echt te gaan zwemmen maar het is een geweldige kans om een relax vakantie te combineren met misschien een paar actievere dagen?

De beschikbaarheid is beperkt en daarom raad ik je aan zo snel mogelijk te boeken. Want voor de prijs van meer €349 heb je hier echt een geweldige vakantie in de maand mei.

Artikelbild_Kroatien_Meer_Boot

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

kroatie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)